Badeværelse

Vådrum og badeværelser

Går du i badeværelsestanker og har du overvejet at få enten dele af eller hele badeværelset renoveret, så er Filips VVS en god samarejdspartner. Jeg har renoveret masser af badeværelser - både delvist og hele vejen. Jeg kan hjælpe dig med at rådgive og vælge de rigtige materialer, systemer og installationer til dit nye badeværelse, så du bliver glad for det i mange mange år frem. Rør og installationer skal kunne holde i mange år, så jeg sikrer, at du får gode, gedigne produkter, og at det hele fungerer.

Jeg samarbejder med andre håndværkere, så jeg både kan levere dine installationer, men også kan varetage hele badeværelsesentreprisen, hvis du er mere tryg ved at lade mig stå for det.

God service og omhyggeligt grundigt håndværk er vigtigt for mig. Det betyder ekstremt meget for mig, at du både bliver tilfreds med resultatet, men også at du er tryg ved forarbejdet og processen mens byggeriet står på.

Jeg laver lækre, funktionelle, praktiske, smukke og helt almindelige badeværelser til private, erhverv og kontorer - om det er omklædningsrum eller hyggelige badefaciliteter, så har Filips VVS god sans for opgaven og sikrer - sammen med dig - at vi rammer et resultat, som du sammen med mig - kan være stolt af.

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.