Om Filips VVS og Filip Ambrosen

Filips VVS

Filip Ambrosen startede i 2003 Filips VVS som en enkeltmandsvirksomhed. I 2020 blev Patrick Ambrosen ansat i firmaet, og de to arbejder nu sammen om at give kunderne den bedst mulige løsning til en fair pris.

Filips VVS, er et autoriseret VVS firma, der er medlem af Tekniq Kvalitet Aps, som udfører kontrol af virksomhedens kvalitetssikring i henhold til lovgivningen.
Filips VVS lægger stor vægt på ærlighed – overfor både kunder, grossister og samarbejdspartnere. 

 

Filip Ambrosen

Jeg blev udlært i 2000 som VVS - og Energimontør i VVS firmaet Eitel Bidstrups VVS.

I 2001 - 2003 tog jeg min VVS autorisation på Midt Jyllands Erhvervsakademi, og umiddelbart derefter vendte jeg tilbage til Bornholm og startede Filips VVS.  

I 2012 lukkede jeg dog firmaet, for sammen med min søde kone, Christina og mine 2 dejlige børn, at rejse til Peru som missionærer. VVS firmaet blev dog hurtigt åbnet igen da vi kom tilbage til Bornholm i 2016.

Jeg fik travlt i firmaet, og i 2020 valgte jeg derfor at ansætte min bror, Patrick Ambrosen.

Mine styrker er at finde løsninger og udføre et flot og gennemtænkt resultat – hurtigt. Er det en opgave med flere håndværkere i gang, kan jeg være tovholderen, der får kommunikationen til at fungere.

Filip Ambrosens kvalifikationer:

  • 2020 – VE-installatør (vedvarende energi)
  • 2011 - F Gas Certifikat (varmepumper)
  • 2003 - A Certifikat (gas)
  • 2003 - VVS Installatør AK (autorisation)
  • 2000 - Udlært som VVS- og Energimontør (grunduddannelse)

Patrick Ambrosen

Jeg blev udlært i 2009 som VVS - og Energimontør hos VVS Bornholm. Kort tid derefter flyttede jeg til KBH, hvor jeg var ansat hos Larsens VVS i 2009-2016.  Her arbejdede jeg meget med storkøkkener, udskiftning af målere samt almindelige renoveringer og spjæld-opgaver.

I 2016 kom jeg tilbage til Bornholm, arbejdede som VVSer og blev i 2020 ansat i Filips VVS.   

Mine styrker er at lave arbejdet hurtigt, præcist og med en flot og gennemtænkt løsning, der er overskuelig for kunden at anvende.

Patrick Ambrosens kvalifikationer:

  • 2016 – Fjernvarmecertifikat
  • 2009 - Udlært som VVS- og Energimontør (grunduddannelse)